Фолкпевицата Мария нагорещи страстите до червено, след като нейна снимка

...
Фолкпевицата Мария нагорещи страстите до червено, след като нейна снимка
Коментари Харесай

Попфолк певицата Мария се пусна как чисти само по халат

Фолкпевицата Мария нагорещи пристрастеностите до алено, откакто нейна фотография по халат и с разголена гръд взриви обществените мрежи.

Красивото миньонче цъфна на кадър, на който е наметнала халат, само че прави всичко допустимо да покаже силиконовата си гръд. А в ръцете си е хванала прахосмукачка, с което залъгва, че сама почиства дома си.
 Попфолк певицата Мария се пусна по какъв начин чисти единствено по халат (СНИМКА)
Кадърът бързо обиколи всички групи в мрежата, след което последва вълна от нагативни и подигравателни мнения за чалга дивата. Настроенията са, че миньончето се пробва да си прави евтина реклама и поставя неимоверни старания да се задържи в общественото пространство.

Припомняме, че преди няколко месеца Мария реши да напусне издателите си от " Пайнер " и изобщо да се откаже от музикалната си кариера. Версиите за това нейно решение са десетки, само че в този момент желала да бъде инфлуенсър. Нейни колежки от фолка установяват, че тя от дълго време е бита карта в сектора и от няколко години налива " пусто в празно " и най-сетне е решила да спре да пръска пари за безсмислени неща, откакто никой не я кани по участия, а песните ѝ не стават никакви шлагери, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР