Фокусът на областните управители ще бъде върху отношението към изборния

...
Фокусът на областните управители ще бъде върху отношението към изборния
Коментари Харесай

Премиерът: Искаме честни избори

Фокусът на регионалните шефове ще бъде върху отношението към изборния развой - да отговорим на условието за почтени и транспарантни избори. Това съобщи служебният министър-председателят Стефан Янев, който показва новите регионални шефове, назначени от служебното държавно управление.

" Всички наши старания ще бъдат отдадени точно на това: провеждането на изключителни парламентарни избори на 11 юли, тъй че процесът на самото осъществяване да бъде обезпечен.

В същото време да не се позволен негативи, на които сме били очевидци преди и оптимално да ограничим всички тези практики, които след изборите водят до една дискусия и една динамичност в говоренето, която споделя, че е имало нещо неправилно ", сподели още Янев.

Служебният министър председател акцентира, че това не е единствено ангажимент на държавното управление, само че и на други органи, в частност ЦИК ". По думите му той разчита на всички институции да свършат работата си, с цел да протече процесът по гласуването безпроблемно.

Премиерът прикани регионалните шефове да имат подготвеност да ползват гъвкави решения в изборния ден в секции, където би имало скупчване на хора, тъй че да няма опашки. Надява се ЦИК да организира бързо състезанието за спомагателни машини, които да бъдат съответно сертифицирани и осведомително обезпечени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР