Едва ли ще срещнете поп звездата Оливия Родриго в местните

...
Едва ли ще срещнете поп звездата Оливия Родриго в местните
Коментари Харесай

Младите фенове на Гинес като Оливия Родриго биха могли да спасят кръчмарската индустрия, казва шефът на Wetherspoons Тим Мартин

Едва ли ще срещнете поп звездата Оливия Родриго в локалните „ Spoons “, само че младите почитатели на Гинес като нея помогнаха на веригата да се скапе мрачната кръчмарска промишленост.

JD Wetherspoon, която има повече от 800 кръчми, регистрира увеличение на продажбите, когато на други места затруднените наемодатели обаждат последните поръчки и затварят. Той сподели, че приходите са се нараснали с повече от 5% на годишна база през 13-те седмици до края на април, частично заради манията по стаута.

Основателят Тим ​​Мартин, 69, сподели: „ Боговете на модата се усмихнаха на Гинес, който преди се консумираше от момчета на моята възраст, само че в този момент необятно общопризнат от по-младите генерации. “ 21-годишният вампирски артист Родриго беше сниман да отпива черните неща и написа „ Guinness Is Good 4U “ на жилетката си за концерт в Дъблин предходната седмица.

Г-н Мартин усили търсенето на бира в бъчва – в това число обичаната му Abbot Але – се възстановяваше след гмуркане в пандемията. Wetherspoons се оправи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР