Фитнесът заема основно място в ежедневието на съвременните българи. По

...
Фитнесът заема основно място в ежедневието на съвременните българи. По
Коментари Харесай

На фитнес в идеалния център на София. Ето къде можем да тренираме при топ условия

Фитнесът заема главно място в всекидневието на актуалните българи. По изследване на „ Тренд “ 81 от 100 нашенци спортуват като най-популярният спорт несъмнено е фитнесът – посочен от 33% от интервюираните. Повечето известни спортни центрове са позиционирани в кварталите на столицата, само че има ли къде да упражняваме, в случай че сме в центъра на града? Ето нашите оферти, в случай че търсите.

Бърз обзор на топ локациите в тази част на столицата демонстрира, че има два клуба, които оферират огромно многообразие от услуги под един покрив.

[metaslider id= “20450″]

 

PPulse Fitness Deluxe e в самото сърце на града – пл. „ Народно заседание “ 12. Локацията е комфортна за всички както посредством обществен превоз, по този начин и с персонален автомобил. Обектът се намира на 1 минута пешеходно разстояние от Народното събрание и на 4 от Метростанция „ Софийски Университет “.

Разположението на другите зони обезпечава комфорт на всеки един клиент. В силова зона ще откриете голямо многообразие от машини на марките TechnoGym и Active Gym. Уредите се отличават с необикновено комфортните си и ергономични седалки и функционално-елегантен дизайн, който усъвършенства резултата от тренировките и понижава риска от травми.

 На фитнес в идеалния център на София. Ето къде можем да упражняваме при топ условия

Кардио зоната разполага с голям брой уреди от професионалните серии на Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym – крос тренажори, степери, велоергометри и други. Уредите са направени по поръчка особено за Pulse Fitness & Spa и нямат аналог в Европа. Почти всички са снабдени с мултимедийни функционалности, което трансформира тренировката в същински съвременно наслаждение.

 

На разположение на клубните членове е просторна зала за групови занимания и изцяло нова стречинг зона с десетки фитнес аксесоари! Приятен бонус за клиентите се явява безплатният солариум, който е наличен за всеки с клубна карта.

 На фитнес в идеалния център на София. Ето къде можем да упражняваме при топ условия

Другата топ локация от веригата Pulse Fitness & Spa, разположена в сърцето на София, е Pulse Fitness Downtown. Обектът се намира на адрес  „ Света София “ 8 – единствено на 1 минута пешеходно разстояние от Съдебната палата и на 2 от метростанция „ Сердика “ и бул. Витоша.

Кардио и силовата зони на обекта са извънредно просторни и новаторски. Специалната система за аспирация обезпечава непрекъснат комфорт. Разнообразието от съоръжение способства за спокойния престой на всеки един трениращ. И тук още веднъж са показани най-хубавите марки във фитнес промишлеността – Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym.

Изключително впечатляващо е интерактивното Spinning студио, което разполага с 20 спининг байка от най-голям клас. Тренировката тук подтиква всички сетива посредством LED светлини, динамична музика и екрани, прожектиращи живописни гледки.

 На фитнес в идеалния център на София. Ето къде можем да упражняваме при топ условия

 

Pulse Fitness Downtown и Pulse Fitness Deluxe са идеалното бягство от шума и забързаното всекидневие на града. Независимо дали минавате наоколо, или просто желаете да изчакате час пик да отмине, тези два спортни центъра ще отговорят на най-високите ви условия за първокласна подготовка. Ако желаете да заявите тестово посещаване, може да го извършите тук:

 

Инфо:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР