Дейвид Малукас беше освободен от Арроу Макларън в понеделник, без

...
Дейвид Малукас беше освободен от Арроу Макларън в понеделник, без
Коментари Харесай

Дейвид Малукас отпадна от Макларън, след като контузен пилот на Индикар пропусна 4-то състезание след катастрофа с мотоциклет

Дейвид Малукас беше освободен от Арроу Макларън в понеделник, без да взе участие в съревнование на Индикар за тима заради пострадвания, които 22-годишният играч получи в злополука с планинско колоездене отвън сезона.

Малукас бе подписан през септември с тима с три коли IndyCar, когато Макларън се бореше за попълване на място, тъй като двукратният първенец от серията Алекс Палу наруши контракта си и отхвърли да се причисли към тима, плануван през 2024.

Работата ненадейно падна на Малукас, който към момента търсеше доказан трети сезон в IndyCar. Въпреки че е направил всичко, което Макларън изиска от обществените медии и маркетинга, той изкълчи китката си и скъса сухожилия, когато катастрофира с планинския си велосипед един месец преди надпреварата за разкриване на сезона.

Аварията от 11 февруари се очакваше да коства на Малукас две надпревари, имаха вяра от екипа. Но когато не съумя да се състезава в неделя в Barber Motorsports Park в Алабама, това беше четвъртото му подред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР