Финиъс О'Конъл - певец, автор на песни, музикален продуцент и

...
Финиъс О'Конъл - певец, автор на песни, музикален продуцент и
Коментари Харесай

Братът на Били Айлиш издаде нов сингъл

Финиъс О'Конъл - артист, създател на песни, музикален продуцент и брат на тийн сензацията Били Айлиш, издаде нов сингъл, заяви Контактмюзик, представен от dir.bg.

Парчето, озаглавено " What They'll Say About Us ", излиза броени седмици откакто 23-годишният Финиъс пусна първокласно издание на дебютния си мини-албум " Blood Harmony ".

Музикантът, който е съавтор и продуцент на музиката на сестра си Били Айлиш, споделя, че се е въодушевил за парчето, откакто е участвал на протестно събиране и рецитал в памет на артиста Ник Кордеро. Кордеро умря през юли на 41-годишна възраст, откакто загуби борбата си с ковид.

" Някои ще преодолеят протичащото и ще се разсънят, други, за жалост - не. Тази ария е отдадена на всички, понасящи това, което се случва през тази година. Надявам се посредством нея да предложа разтуха на хората, които имат потребност ", се показва в изказването, направено от Финиъс.

Сестрата на музиканта и продуцент, 18-годишната Били Айлиш, се трансформира в световна суперзвезда откакто предходната година издаде дебютния си албум " When We All Fall Asleep, Where Do We Go? ", напомня Българска телеграфна агенция. Наскоро изпълнителката показа, че професионалните връзки с брат ѝ не са се трансформирали от ранните им дни на взаимно музикално съдействие, напомня изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР