Филипинецът Мани Пакяо, шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в

...
Филипинецът Мани Пакяо, шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в
Коментари Харесай

Пакяо се шегува с победата на Мейуедър

Филипинецът Мани Пакяо, първенец на Световната боксова асоциация (WBA) в полусредна категория, се пошегува с Флойд Мейуедър. Навръх 31 декември американецът нокаутира още в първия рунд 20-годишната изгряваща звезда по кикбокс Теншин Насукава (Япония), като борбата бе по разпоредбите на бокса. Така Мейуедър, който е първенец в пет разнообразни категории записа 51-и триумф на сметката си, само че дуелът бе показателен и няма да бъде записан в статистиката на двамата бойци.

В обществената мрежа Пакяо не посочва името на Флойд, само че красноречиво адресира посланието към някогашния си противник.
„ Има предписание на Нова година. Трябва да продължаваш да се биеш единствено с опитни съперници, които са с моите габарити или повече “, написа той.
Мейуедър на три пъти хвърли в нокдаун много по-дребничкия от него Насукава, а триумфът пристигна 2,19 минути и му донесе 9 милиона $.
Ирландецът Конър Макгрекър също не остана безразличен към този пердах. През 2017-а първенецът в ММА загуби от Флойд с механически нокаут, а мачът бе по разпоредбите на бокса.
„ Тези 9 милиона $ няма да те държат при започване на моя лист, момче “, разгласи и Макгрегър, който също не се обърна по име към Мейуедър.

Същевременно Конър разгласи и богатства новина, която го чака през 2019-а. Боецът ще става за повторно татко, а брачната половинка му Ди Девлин е в напреднала бременност. Двойката има и двегодишен наследник, който носи името на татко си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР