Филаделфия Севънтисиксърс запази живи надеждите си да се класира за

...
Филаделфия Севънтисиксърс запази живи надеждите си да се класира за
Коментари Харесай

Сиксърс оцеляха в Ню Йорк след 7 точки на Макси в последните 25 секунди

Филаделфия Севънтисиксърс резервира живи очакванията си да се класира за полуфиналите в Източната конференция, откакто победи Ню Йорк Никс със 112:106 след продължение като посетител в петия мач от серията сред двата отбора.


В " Медисън Скуеър Гардън " Сиксърс бяха напълно покрай елиминацията, откакто изоставаха с шест точки 25 секунди преди края, само че Тайрийз Макси прати мача в продължение, в което гостите се постановиха, с цел да понижат изоставането си в серията на 2-3.

Всичко изглеждаше завършило, откакто Никс дръпнаха с 96:90 при по-малко от половин минута до финалната сирена. Макси отговори с тройка и фал в идната офанзива, само че Джош Харт вкара един фал от два опита и домакините поведоха с 3 точки. Макси не се съобщи и вкара доста далечна тройка, с цел да вкара мача в продължение.

" Мислех си само, че би трябвало да намерим метод да оцелеем. Нямахме избор, целият сезон висеше на косъм ", показа след триумфа Макси, който приключи с 46 точки, 9 асистенции и 5 битки. Центърът Джоел Ембийд осъществя трипъл-дабъл - 19 точки, 16 битки и 10 асистенции, а Тобиас Харис се регистрира с 19 точки и 8 битки. За Никс Джейлън Брънсън наниза 40 точки.

Серията се мести във Филаделфия за шести мач, който ще се играе в петък от 4:00 часа сутринта българско време.

Останалите резултати:

Кливланд Кавалиърс - Орландо Меджик 104:103 (3-2)

Милуоки Бъкс - Индиана Пейсърс 115:92 (2-3). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР