Фигури, иронизиращи българските управници, се появиха на карнавала в ГабровоПремиерът

...
Фигури, иронизиращи българските управници, се появиха на карнавала в ГабровоПремиерът
Коментари Харесай

Шеги с правителството на карнавала в Габрово

Фигури, иронизиращи българските управници, се появиха на карнавала в Габрово

Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев са показани като “Мениджърите на държавата”, написа вестник.

Лицата на част от министрите от настоящия кабинет пък са сложени върху тела на гимнастици с надпис “А-отборът”. Сред тях са транспортният министър Николай Събев, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на околната среда и водите Борислав Сандов и министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер. Зад тях се вижда районният министър Гроздан Караджов.

Към тях е прикрепена и мажоретка с екип на “Харвард”, което още веднъж е отпратка към премиера, защото той е приключил влиятелния университет. Върху лицето на фигурата ѝ е изобразено това на началника на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Карнавалният ден – 21 май, тази година започва със събития за най-малките. За 20-и следващ път в Габрово се организира детски мини карнавал.

За юбилейното издание, посетител на събитието е бате Енчо. Следобедът за децата на Габрово продължава в градинката с мечето, където ще бъде проведен детски карнавален град. В 15.30 ч. към екипа ще се включи куклен спектакъл, а в 16.10 ч. следва огромният край с микс от игри, надпревари и танци.

През цялото време, от 13 до 17 часа, девойки от художествената академия ще украсяват лицата на децата с рисунки и карнавален грим.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР