Фейсбук Фризьорът Тодор Минчев и любимата му Виктория от Велико Търново

...
Фейсбук
Фризьорът Тодор Минчев и любимата му Виктория от Велико Търново
Коментари Харесай

Бъдещ татко показа бременно коремче

 Фейсбук Фризьорът Тодор Минчев и обичаната му Виктория от Велико Търново чакат през идващия месец първото си детенце и с наближаването на щастливото събитие вземат решение да снимат занимателна фотосесия. 

" Искахме да създадем нещо позитивно, тъй като в последно време живеем в свят на негативизъм, изключително около пандемията. Затова и направихме фрагменти измежду природата, на които съм сякаш бременен. На други фотоси бръсна краката на приятелката ми, като машинката и бръсначът са обръщение, че предавам занаята на бъдещото си дете. Много се забавлявахме по време на фотосесията и мисля, че тя носи едно усмихнато обръщение. Солидарността е възприятие на единение в разбиранията и взаимна поддръжка ", описа пред  Минчев.

Терминът за появяването на бял свят на бебето е 3 юли тази година, само че бременността се развива по-бързо и се чака то да се появи по-рано. " Новата дата на щастливото събитие е 18 юни, а тя е доста специфична за мен. Тогава рожден ден имаме аз и майка ми, а и на същата дата преди година отворих фризьорския си салон. Така че евентуално ще имаме четворен празник ", показа още щастливият предстоящ баща.

Минчев в продължение на 7 години е живял и работил в чужбина - Англия, Шотландия, Норвегия и Нидерландия. В последна сметка взема решение да се върне в България и стартира работа в салон в София. Точно преди началото на пандемията напуща и се открива във Велико Търново, където продължава да е и в този миг.

" С Виктория се познаваме от доста от дълго време, само че когато се върнах във Велико Търново, се случиха нещата. И бяхме едвам от 2 месеца дружно, когато разбрахме, че е бременна. Всичко беше съзнателно, несъмнено,защото доста мощно го искахме ", добави Минчев, който има опит във фризьорството повече от десетиле
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР