Фейсбук (Facebook) ще позволи на създателите на съдържание на своята

...
Фейсбук (Facebook) ще позволи на създателите на съдържание на своята
Коментари Харесай

"Фейсбук" ще позволи на потребителите си да печелят от кратки клипове

Фейсбук " (Facebook) ще разреши на основателите на наличие на своята платформа да печелят от къси видеоклипове посредством реклами, заяви обществената мрежа в четвъртък.

е в блог, където компанията в детайли разказа проектите си, с цел да помогне на основателите да завоюват повече пари, до момента в който по-малки софтуерните съперници се надпреварват да притеглят известни персони в обществените медии.

Собственикът на Snapchat (Snap Inc) заплаща 1 милион $ дневно на основатели, които вършат известни къси видеоклипове за Snapchat Spotlight. Неотдавна Twitter разгласи, че ще пусне услугата Super Follows, която ще разреши на потребителите да таксуват почитателите си за извънредно наличие.

Фейсбук съобщи, че основателите към този момент могат да печелят доходи от реклами от видеоклипове с дълготрайност единствено една минута. Досега ограничаването беше не по-малко от три минути.

Ще стартира и тестване на реклами, наподобяващи на стикери, които основателите на наличие могат да употребяват в своите изявления във Фейсбук Stories, с цел да печелят пари.

Повече основатели към този момент могат да се покрият критериите, с цел да печелят доходи от директен видео стрийминг - до момента тази стратегия работеше единствено след изпращане на предложения към други консуматори.

Гигантът в обществените медии съобщи, че ще даде и 7 милиона $ безвъзмездни " Facebook " звезди, които потребителите могат да дават на основатели на наличие във Фейсбук Live като форма на бакшиш. Фейсбук Stars е услуга, позволяваща да се печели от директни видео излъчвания, като сега феновете могат да купят такива " звезди " и даже да прикачват към тях анимации, които се появяват в канала на този, на който ги изпращат. За всяка звезда Фейсбук заплаща 1 цент.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР