Фейенорд за пореден път доказа, че е един от най-атрактивните

...
Фейенорд за пореден път доказа, че е един от най-атрактивните
Коментари Харесай

Фейенорд и Марсилия предложиха атрактивен двубой, която нидерландците спечелиха

Фейенорд за следващ път потвърди, че е един от най-атрактивните и резултатни тимове в Лигата на конференциите. Нидерландците сътвориха следващ голов театър в шампионата в първия полуфинален конфликт с Марсилия, като завоюваха с 3:2 на своя " Де Кайп " и взеха минимална преднина в конфликта сред двата отбора. Сирил Десерс в 18-ата и 46-ата минута и Луис Синистера в 20-ата минута вкараха за домакините, а за гостите се разписаха Бамба Денг в 28-ата и Жерсон в 40-ата минута, като и двата отбора пропуснаха още положения, с които можеха да създадат резултата даже още по-сериозен в цифрово изражение.

Фейенорд означи два бързи гола в средата на първото полувреме. Първо в 18-ата минута Синистера получи пас в наказателното поле, овладя и с пета върна към Десерс, който пое топката на скорост и означи за 1:0.

Само две минути по-късно Рийс Нелсън се отскубна по десния фланг и подаде паралелен пас към Синистера, който стреля във вратата за 2:0 благодарение на рикошет в крайници на бранител.

Марсилия обаче сподели темперамент и до края на първата част съумя да възвърне равенството. Първо в 28-ата минута Бамба Денг получи пред наказателното поле и с мощен шут означи за 2:1.

В 40-ата минута Гендузи центрира остро във вратарското поле, стражът Офир Марсиано мазета, само че право в краката на Жерсон, който при добавката вкара за 2:2.

В началото на второто полувреме обаче гостите подариха трети гол на своя противник. Дуйе Чалета-Цар върна неразчетено обратно, Десерс лиши и останал очи в очи с вратаря вкара за 3:2.

До края всеки от двата тима сътвори забавни положения, само че в последна сметка повече голове нямаше и срещата приключи при този резултат.

Така Фейенорд излезе с едни гърди напред в конфликта, само че по всичко проличава, че ни следва много любопитен реванш на " Велодром ", където всичко може да се случи и французите сигурно ще търсят поврат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР