Фамилно“ е новото съботно-неделно токшоу на водещата Доника Ризова по

...
Фамилно“ е новото съботно-неделно токшоу на водещата Доника Ризова по
Коментари Харесай

„Фамилно“ е новото предаване на Доника Ризова

„ Фамилно “ е новото съботно-неделно токшоу на водещата Доника Ризова по Bulgaria ON AIR. От 18 ноември, всеки уикенд от 10,30 до 12,30, тя ще показва любопитни фамилни истории, прагматични препоръки от експерти от разнообразни области за по-пълноценен фамилен живот, разнородни хрумвания за фамилни пътувания из непознати места в България, забавни занимания за уикенда, както и кулинарни предписания и обичаи с рубрики за здравето и дома.

„ Фамилно“ има задачата да бъде предаване за цялото семейство. „ Всяка събота и неделя в границите на 2 часа ще демонстрираме наследниците на известни български семейства и ще представяме забавните фамилни истории на чужденци, които живеят в България. Ще водим феновете на фамилни екскурзии до непознати красиви кътчета наоколо и надалеч. Ще следим новите филми, театрални постановки и концерти, подобаващи за дребни и огромни, ще търсим „извънкласни“ занимания за децата през уикенда. Ще се срещнем с домашните любимци на обичани българи. Ще готвим, ще ремонтираме, ще търсим отговори и направления, само че най-много ще се забавляваме дружно. Като една огромна българска фамилия “, описа Доника Ризова.

Доника Ризова е добре позната на феновете на Bulgaria ON AIR още от основаването на малкия екран. Преди да се посвети на новия план, води предаването Медиите ON AIR. В специалността си на публицист натрупа опит както в малкия екран, печата и радио. Доника е носителка на редица награди, измежду които „Златното перо“ на Съюз на българските журналисти и „ Свети Влас “ за ТВ публицистика. Има и номинация в състезанието „ Жена на годината “ за 2016 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР