ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Войната ни имунизира ментално

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Войната в Украйна способства доста за бързото ментално ваксиниране на българското общество. Обширната гледка от надълбоко познати демократични принадлежности, лавината от дезинформация и фейкове закалиха менталната имунна система на българина.

Само за броени седмици се изпразниха дефинитивно от наличие клишета като „ либерален свят “, „ права на индивида “, „ европейски полезности “, „ пазарна стопанска система “, „ интернационално право “ и доста други сходни. Клишетата се трансфораха в мантри, които отскачат като каучукови топчета от съзнанието на всеки един податлив да мисли субект.

Българският народ се избавя спешно с бяг от блатото на демократичната когнитивна (познавателна) матрица и от ден на ден стартира да живее в действителността, в която българската държавност наподобява шокиращо хилава, болнава и обитаваща реанимационно болнично поделение с наклонност към летален излаз.

Глобалният демократичен хайлайф сега може да разчита единствено на измяната на националните елити. Либерализмът към този момент няма боен или финансово-икономически запас. Но към този момент всички се убедиха, че няма да има благосклонност и за националните предатели.

C'est la vie! Блиц-войната, наречена „ инклюзивен капитализъм “, „ зелена енергетика “, джендър доктрина, „ дигитален концлагер “, „ Covid зараза “ и така нататък се провали.
Патриотичното и консервативно начало се връщат все по-уверено. Възраждат се консервативните смисли, съзнанието на хората се очиства и санира от демократичните наслагвания.

Глобалният демократизъм към този момент няма тактика, а се задоволява с точкови тактически ментални удари. В момента най-важното е да защитим и укрепим българския културен канон, който единствен може да ни извади от менталното тресавище, в което затънахме през последните 30-на години.

Това е единственият метод да възродим България!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР