ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Кабинетът на Трифонов цели сделка със САЩ и въвеждане на корпоративна корупция

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Мнение на общественика и енергиен специалист Стефан Гамизов, оповестено във Фейсбук

Време е да обясня какво тъкмо се случва малко по малко:

1. Борисов се самозабрави и не помни, че не се е “самопроизвел”, а е артикул на съветските служби за външно разузнаване през Германия и Симеон Сакскобурготски. Бяха взети ограничения да бъде сменен с нова съветска марионетка.

2. Борисов съобщи тези, които го възкачиха на власт и не ги отбрани и въобще не можа да предотврати глобите от Съединени американски щати против опертивните им реализатори.

3. Руските военни хибридни планове осъществени със съдействието на Симеон Сакскобурготски в Саудитска Арабия преди всичко в лицето на Турски Поток са под опасност.

4. Цялата тайфа на съветската тирания в ГЕРБ, Движение за права и свободи и всевъзможни сходни структури е пред срутване.

5. След глобите на Съединени американски щати съветските служби се заеха да спасят непременно окупацията на България осъществена през 2013 година през основни институции на държавната принуда.

6. Предложението за кабинет на Слави Трифонов и в случай че то бъде гласувано е еднакво на действителна окупация на България от Москва, както Крим и Източна Украйна.

7. Този кабинет ще има за цел да реализира договорка със Съединени американски щати и надигащата се вълна в Брюксел за следствие на корупцията и за реализиране на правосъдна промяна, те да не се случат, а да бъдат сменени с корпоративна корупция с американски компании и директни подкупи на служители в Брюксел.

8. Първите такива покупко-продажби ще бъдат препоръчани под формата на великодушни неполагащи се компенсации за милиарди евро за преустановяване на дълготрайните контракти в Марица Изток 1 и 3, както и включване на Дженеръл Електрик и Уестинхаус в 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй” като се резервира непременно съветската примитивна нуклеарна технология.

9. Преминаване на природен газ на Топлоелектрическа централа “Варна” и Марица Изток 2 - двете са действителна благосъстоятелност на Ахмед Доган. Изгаряне в новите мощности на най-малко 3 милиарда кубически метра американски природен газ доставен през гръцката интерконекторна връзка с концепцията за рушвет към Съединени американски щати, с цел да няма повече наказания и напън за промени. Руските служби одобряват това за допустима стратегическа загуба.

10. Приватизация на ББР, с цел да се заличат задълженията на глобените - те в никакъв случай не са считали да ги връщат.

11. Изтощаване на протестиращите и съпротивляващите се, унищожаване на прекомерно обвързаното държание на Радев в посока Съединени американски щати и Броксел и бързо изтриване на следите на кражбите и корупцията за милиарди на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

12. Репресия, персонално принуждение, цензура и изтриване на всяка независимост на словото.

Ще кажа единствено едно на превратаджиите с формалното лице на Слави Трифонов, който измами всички до тук, действителното на Николай Василев и подмолното на Симеон Сакскобурготски:

Сбъркали сте времето, въпреки не и мястото!

Това не са 30-те години на 20 век, а вие не сте тези професионални превратджии с армията зад тила си!

Наистина имат милиарди господарите ви и диктатурата в Москва е зад вас, само че света е различен и спасението от такива като вас дебне отвред!

Българските олигарси е добре да се оттеглен, тъй като те имат да губят най-вече.

Време е Съединени американски щати да вземат ясно страната на българите и да не ни изоставят в ръцете на тези посткомунистически зверове, както направиха през 1947 година изоставяйки ни на произвола на ориста в ръцете на техните дядовци признавайки комунистическата власт и страна. Когато съветска тирания нападне една страна, демокрацията умира елементарно. (1)(2)(3).

(1) На 24 април 1947 година политическият представител на Съединени американски щати в България и ревнив бранител на земеделската идея Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. „ Народно земеделско знаме “.

(2) На 5 юни 1947 година американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година кротичък контракт с България, което е първата стъпка към признаването на комунистическата власт от страна на Съединени американски щати.

(3) Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в постройката на Народното събрание е задържан. Измъчван и погубен с чук, след това качен мъртъв на бесилото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР