ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Да припомним! На кого дължим цяло десетилетие борисовщина

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Съмненията, че министър председателят Бойко Борисов няма здрава връзка с действителността, меко казано, са напълно основателни. Но по този начин или другояче, това нас какво ни ''топли''? Вчера борисовщината се завърна с гръм и тропот и доближи нови низини, въвличайки в гнусния си пиар здравния министър и шефа на ''Пирогов''. А някои след това се чудят за какво толкоз години не се прави здравна промяна и за какво опазването на здравето ни е на такова равнище. Ми, по какъв начин да стане с такива персонажи като Ангелов и Балтов? Няма по какъв начин.

Изблиците борисовщина продължиха новия серия през днешния ден, по нищо не отстъпващи на вчерашните дивотии. Те не престават да пораждат отвращение, само че към този момент не изненадват никого. Те ще не престават, най-малко до момента в който тази тъга не свърши. А тя ще свърши най-вероятно при започване на идващото лято, сходно на упованията и за утихване на пандемията от ковид.

Големият въпрос обаче е на кого изискуем царуването на борисовщината към този момент цяло едно десетилетие. На първо място го изискуем на милиционерското крило, което го стартира на основни места в по-ранните години на Прехода - защита на Тодор Живков, а по-късно и на Симеон Втори. Играта за естествените хора загрубява, когато този господин, препоръчан от Бриго Аспарухов (БСП), става основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Човек на ''омразните'' му комунисти го конфигурира на основна позиция в основна държавна институция.

Благодарение на старите милиционерски служби, част от които е бил предложилият Борисов за основен секретар, посредством техните подставени лица на всички места, българското обучение бе унищожено. Поради този скръбен факт, който на пръв взор е надалеч от тематиката, през днешния ден търпимостта и даже харесването на Борисовото държание е с много високи проценти. То е модел. Заслушвайте се по-често в диалози сред подрастващи. Двойниците на Борисов в обществото са доста повече, в сравнение с тези на Ивайло Цветков-Нойзи, да вземем за пример. Това е ситуацията - деградирала народнящина до обратен тласък. Тя се подтиква с беднотия и липса на обучение. Неслучайно Борисов самичък призна, че не харесва младежите. Ясно е за какво. Не ги харесва, тъй като не са като него.

След рамото от БСП-ДС клиентелисткото създание на индивида от Банкя получи и сериозна немска поддръжка. Финансиране от разнообразни немски фондации, които в Германия надалеч не са опозиционни, и необятно затворени очи за тиранията в България по отношение на образованието, опазването на здравето, правосъдната система и природата. Да ''благодарим'' на Ангела Меркел още един път, откакто пусна безотговорно на континента ни какви ли не люде. А за ''Работата носи свобода''... Ще му елементарни! Къде ще върви? Той в действителност го сподели без всевъзможен предумисъл. А и въпреки всичко някой би трябвало да категорично да я поддържа на гласуванията в Европейския съюз, който прочее е в днешното си тъпо положение посредством точно на нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР