ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Новогодишна атракция: COVID превоз с микробус на МВР?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Пациентите с COVID-19 до момента вероятно се усещаха отлично и никога изолирани и дискриминирани в името на общото богатство и публичното здраве. Сега обаче, когато следва да ги (ни) транспортират до лечебните заведения на крилете на 25 пожарникарски и жандармерийски микробуса, към този момент евентуално се усещат същински привилегировани.

Транспортирането на Транспортирането на болни от COVID-19 с микробус на Министерство на вътрешните работи с изключение на наслада на самите пациенти, неимоверно ще бъде и цялостен нов тип прекарване. Пътувайки в микробуса пациентите ще могат да преживеят историите, събрани в него – да вземем за пример за хора, задържани на митинг, тъй като са върнали каска или за хора, които са били задържани на митинг без да е ясно дали вземат участие в него. Ще могат да чуят и ехото на достоверните истории на служители на реда, пожарникари и жандармеристи, разказани в транспортното средство по време на 76-тия ексклузивен работен час, отнасящи се до възнаграждението, което ще получат за него.

Ползите от този метод могат да бъдат и доста по-мащабни, в случай че си позволим да мислим по-мащабно, несъмнено. Този метод на транспорт би могъл да се предлага като атракция на туристите в идния зимен сезон да вземем за пример. Бихме могли да предлагаме на туристите избор на метод за транспорт до болничното заведение при вероятно заразяване с ковид, до момента в който новогодишно употребяват пилешка пържола с гъбен сос и топка картофено пюре. Съответно изборът ще бъде сред кола за спешна помощ и микробус на Министерство на вътрешните работи. За феновете на рисковите прекарвания бихме могли да включим в избора и транспорт с каруца, теглена от трикрако магаре.

Възможно е чиновниците на Министерство на вътрешните работи в микторбусите-линейки и каруците-линейки да разиграват театър в жанр „ дали те водим в болничното заведение или другаде, следва да разберем “, като в случай че не са съгласни, можем да предложим позицията парамедик-аниматор на актьорите, които са изгубили работата си по време на ковидкризата или актьорите в неплатен отпуск. Така по едно и също време ще се оправим с дефицита на коли за спешна помощ, със загубите в туристическия бранш, ще отворим нови работни места. Актьорите ще имат потребност от образование по какъв начин да работят с пациентите, само че съм сигурна, че страната ще измисли някой натоварен тридневен курс за задачата.

Освен очевидните прерогативи, този метод на превозване би оказал помощ и за културния продан. Така, когато се приберат в домовете си впечатляващите се от балканската полуда германци и англичани, ще описват години напред – чак и на внуците си, по какъв начин са били превозени до болничното заведение от жандармерийски микробус точно на Нова година от артист, облечен като доктор, нахлупил коледна шапка и пеещ „ Многая лета “. Ще описват по какъв начин в болничното заведение двайсет дни са ги лекували от Коронавирус двама лекари, които общо за тези двайсет дни са спали 80 часа и 12 минути. Ще помнят с трогване обаче, че са ги излекували от подлата болест и дори са разказвали вицове, с цел да поддържат духа им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР