ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Ахмед Доган се показва

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган бил персонално привързан с бъдещата коалиция сред ГЕРБ и " Възраждане ", написа в новия си брой седмичникът " Галерия ", базирайки се на чудесно осведомени източници.

Доган нямало да се връща в политиката, само че всичките му стратегически цели щели да бъдат заложени на карта при идното съставяне на болшинство. По тази причина той изкъсо направлявал процесите, твърди източникът на изданието.

Движение за права и свободи от много време работи в мълчалив съюз с тези две партии. Трите политически сили дружно упрекнаха държавното управление на Кирил Петков за спрените от Русия доставки на природен газ.

На митингите, които " Възраждане " провежда против държавното управление на " Промяната ", имаше рейсове с електорат на Движение за права и свободи, а водачът Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски поздравиха протестиращите на място, напомня вестникът.

Това дало мотив на редица наблюдаващи още тогава да заподозрат " Възраждане " в колаборация с Движение за права и свободи, което е регистрирано като необичайно поради реториката на Костадин Костадинов.

Седмици по-късно социолози дадоха съществено повишаване на процентите, които партията би спечелила на идните избори. Така концепцията за образуване на ръководство сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " добивала все по-реални измерения, отбелязва " Галерия ".

Според депутати Доган евентуално се е отказал да играе със Слави Трифонов след издънката на Има Такъв Народ на политическия терен, само че на този стадий контактите му с водещия били оставени на стенбай.

За Доган се твърди, че от време на време си пуска клюки по какъв начин ще се върне в политиката, само че в действителност няма такива планове. Той самият предпочитал ролята на кукловод. Сега обаче за да отбрани своите стопански ползи с геополитически привкус бил подготвен да се покаже на ярко и действително да взе участие в политиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР