Ким Чен-ун е избягал от училище и е обявен за

...
Ким Чен-ун е избягал от училище и е обявен за
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун е истинският мозък зад трона му, казва експерт

Ким Чен-ун е избягал от учебно заведение и е разгласен за „ дръвник деспот “, а сестра му е приета за същинския мозък зад неговия престол.

Грубото изобличение идва от специалиста по Северна Корея Сунг-Юн Лий, който е написал първата биография на сестрата на тиранина, Ким Йо-джонг, където той изяснява нейната роля в жестокия режим. Д-р Лий сподели: „ Гледам на Ким Йо-джон като на мозъка зад фамилната интервенция.

„ Когато двамата живееха в Швейцария, към 1996 година до началото на 2001 година, Ким Йо-джон беше доста любознателен. Тя беше добра ученичка. Тя приказва доста добре британски - чух от най-малко двама американци, които са се срещали лице в лице с нея и даже са имали часове на срещи с нея и брат й.

„ Докато братът не говореше една дума британски, не приказва немски, беше слаб възпитаник – постоянно бягаше от час, въобще не ходеше на учебно заведение. “

Преди водачът на Северна Корея да разкрие щерка си Ким Джу -ae, за обществеността сестра му постоянно беше рекламирана като евентуален правоприемник. Но доктор Лий, съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР