Европейският шампион по вдигане на тежести – Христо Христов, се

...
Европейският шампион по вдигане на тежести – Христо Христов, се
Коментари Харесай

Христо Христов: Горд съм с успеха, 5 месеца бяхме без заплати

Европейският първенец по повдигане на тежести – Христо Христов, се завърна от Тирана, където завоюва златен орден в категория до 109 кг. Щангистът разяснява страстите си тъкмо преди да вземе първото място и какво се е трансформирало с новия УС във федерацията.

„ Горд съм, чаках триумфа, имах добра подготовка. След една неточност от моя страна в изтласкването си помислих, че може да не чуя химна и да взема златото. Дай боже да имаме лагери и с новия Управителен съвет всичко да е както би трябвало. Нека не се лъжем, с предходния Съвет и предходния президент не ставаше нищо “, стартира Христов.

„ Имаме връзки единствено с треньорите. Със остарелия президент никакви връзки, разочаровани сме. Не получихме това, което заслужавахме. Да не навлизаме в детайлности, имахме проблеми с пътуванията. Нищо не беше като хората. Все отново успяхме целият тим, 5 месеца без заплати. Продължихме да упражняваме, само че кой естествен човек работи, в случай че 5 месеца не получава пари? “, попита риторично европейският първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР