Европейският съюз и Лондон желаят да запазят безмитния режим и

...
Европейският съюз и Лондон желаят да запазят безмитния режим и
Коментари Харесай

Неофициално: Възможно е да върнат визите за дългосрочен престой след Брекзит

Европейският съюз и Лондон желаят да запазят безмитния режим и след напускането на Англия, само че е допустимо да върнат визите за дълготраен престой . Това се показва в публикувана импровизирано чернова на документа за бъдещите връзки след отдръпването на Англия от Европейски Съюз.

Така наречената политическа декларация , която ще бъде част от контракта за напускането на Англия, е била направена и носи днешна дата. В черновата от 31 страници се показва, че к раткосрочният престой на британци в Европейски Съюз и на жители на страни от Европейски Съюз във Англия остава безвизов. За дълготраен престой се планува въвеждане на спомагателни процедури .

Документът обрисува желанията за опазване на тясно съдействие в разузнаването, битката със заканите в интернет, следствието на закононарушения.

Изявлението преглежда въпроса за споразумяване на вероятни разногласия в двустранните връзки, въвеждането на удължение на преходния период до окончателното отдръпване на Англия , отговорностите на Лондон към бюджета на Европейски Съюз отсега нататък.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР