Европейската премиера на Черната пантера: Уаканда завинаги - дългоочакваното продължение

...
Европейската премиера на Черната пантера: Уаканда завинаги - дългоочакваното продължение
Коментари Харесай

Ваня Джаферович на червения килим в Лондон

Европейската премиера на " Черната пантера: Уаканда вечно " - дълго чаканото продължение на наградения с три награди " Оскар " (и номиниран за общо седем, в това число за " Най-добър филм " ) боксофис шлагер на Марвел " Черната пантера " (2018) се състоя на 3 ноември в Лондон, написа life.dir.bg.

Предвождани от режисьора Райън Куглър, по тематичния черен килим минаха звездите Летиша Райт, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Уинстън Дюк, Микаела Кол и Синтия Ериво, които зарадваха събралите се стотици почитатели и в допълнение ускориха трепетното очакване на кино лентата.



Невероятната опция да се допре до неповторимата атмосфера на събитието имаше и Ваня Джаферович, който беше измежду специфичните посетители на премиерата и с помощта на опита си като футболист, стана част и от международната самодейност Уаканда Юнайтед. Инициатива, която въодушевена от идното международно състезание по футбол в Катар, подчертава върху универсалния език и сплотяваща мощ на спорта и събира дружно разнообразни култури и общности, окрилявайки идващите генерации, по сходство на " Уаканда вечно ".



В " Черната пантера: Уаканда " вечно Кралица Рамонда, Шури, М " Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на международните сили след гибелта на Крал Т " Чала. Докато хората от Уаканда се пробват да одобряват измененията, настъпили в страната им, героите би трябвало да се обединят благодарение на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред застрашителен нов съперник - краля на скритата подводна нация на Атлантида, Неймор.



Като режисьор на кино лентата се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на първенец, Черната пантера), който още веднъж е и сценарист, дружно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В функциите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР