Естествена съставка, съдържаща се в спанака, доказано намалява апетита между

...
Естествена съставка, съдържаща се в спанака, доказано намалява апетита между
Коментари Харесай

Спанакът предпазва от затлъстяване

Естествена съставна част, съдържаща се в спанака, потвърдено понижава апетита сред храненията и може да предотврати затлъстяването, съобщи шведски академик, представен от БГНЕС.

Шарлот Ерлънсън – Албертсън, професор по контролиране на апетита, разкрила съставна част на име тилакоид, до момента в който търсела метод за закъснение на храносмилането и ограничение на угризенията, свързани с глада.

Комбинираните функционалности на храносмилането преработват храната по друг метод, която е склонна да се усвоява единствено в горната част на тънките вътрешности. Това ни защищава от основните хормони, които ни карат да се усещаме сити, да стигнат до мозъка. " Обичам да споделям, че червата ни са безработни ", прибавя Албертсън.

15 души, които са приемали съставката в спанака всяка заран, признават, че е доста по-лесно да се устои на изкушението да се яде сред главните хранения.

Само по себе си яденето на спанак не е задоволително. Той би трябвало да бъде сплескан, филтриран, прекаран през центрофуга, с цел да може да освободи тъй наречените тилакоиди от клетките на растението.

" Нашите тела не могат да извлекат нужната съставна част от свеж спанак без предварителното му култивиране ", споделят учените.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР