Ердоган беше притиснат от ситуацията в Северна Сирия. Засега Русия

...
Ердоган беше притиснат от ситуацията в Северна Сирия. Засега Русия
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Петър Витанов: Турция изнудва ЕС

Ердоган беше притиснат от обстановката в Северна Сирия. Засега Русия поддържа режима на Асад. Ердоган се опита да изнудва Европейския съюз, че тези 6 милиарда евро, които обещахме 2016 година, не са изплатени. Но над 4 милиарда евро към този момент са дадени, другите са в развой на потребление. Това сподели евродепутатът Андрей Ковачев в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

Гост по тематиката беше и евродепутатът Петър Витанов.

Андрей Ковачев: Европейски Съюз е подготвен да даде и повече средства на Турция за филантропична помощ, само че по никакъв метод няма да позволен страните членки да се повтори 2015-2016 година Не би трябвало да даваме никакъв симптом на уязвимост, че границата може да бъде пропусната. Ако това се случи, ще мотивираме трафикантите на хора.

Андрей Ковачев сподели още, че " Фронтекс " има подготвеност да изпрати спомагателни хора в България и Гърция, както и има планувани спомагателни средства за защита на границата, при потребност.

Петър Витанов: Европейски Съюз заплаща за рецесии, които не са провокирани от него. Може би това е по-евтиният вид, само че за жалост, това не взема решение казуса. Тук става въпрос за изнудване на Европейски Съюз.

Според Витанов огромният проблем е по какъв начин Европейски Съюз предотвратява съществуващи рецесии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР