Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив Георги Георгиев

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив Георги Георгиев
Коментари Харесай

Пет нови мобилни камери за контрол на скоростта се очакват за Пловдив

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС от Пловдив Георги Георгиев и кметът Костадин Димитров организираха диалог с министъра на вътрешните работи с гледище за засилени ограничения за надзор на нарушителите на пътя в Пловдив. 

В резултат от страна на Министерство на вътрешните работи бяха поети два съответни уговорката - за обезпечаване на 5 нови мобилни камери за контролните патрули на Пътна полиция, които ще бъдат доставени в границите на новата социална поръчка, която към този момент е оповестена от ведомството. 

Второто искане на Димитров и Георгиев бе за засилено полицейско наличие по главните булеварди в Пловдив с висока централизация на ПТП, за което вътрешният министър удостовери, че ще бъде проведено в най-кратки периоди. 

Припомняме, че по самодейност на юрист Георги Георгиев и Националното съдружие на общините екипът на ГЕРБ изготви законодателни промени за стягане на контрола върху скоростта в обитаемоте места и предоставяне на опция на общините да влагат средствата от санкции за съвременни системи за надзор на пътя. Този законопроект е приоритет в ограниченията за пътна сигурност в програмата на ГЕРБ-СДС за работа в 50-то Народно заседание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР