Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия

...
Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Нашият ангажимент е до края на мандата да има поне един работещ лифт

Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия мандат да има най-малко един работещ въжен превоз. Надяваме се да има много по-всеобхватно решение, а освен един, с цел да може планината да бъде налична. За това работим, увери кметът на София Васил Терзиев на брифинг по отношение на неработещите лифтове до Витоша и вероятните решения.

По думите му няма по какъв начин да има упования за шест месеца да се реши проблем, завещан от остарялото ръководство на Столичната община и датиращ от 2007 година

Чухме много измислици на тематиката с Витоша и от ГЕРБ да пробват да хвърлят виновността за нещо, което те са сътворили на някой различен и да се постанова да приказваме по какъв начин за шест месеца не сме съумели да създадем неща, за които те са имали 35 шестмесечия – от времето, когато са продали лифтовете с един безразсъден контракт, който не ни пази ползите по никакъв метод.

По-рано през днешния ден от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет желаеха освобождението на заместник-кмета по правни въпроси на Столичната община и обявиха, че има безучастие от страна на кмета на София по въпроса със Симеоновски въжен превоз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР