Емоционален трус преживя звездното семейство на Силвия Петкова. Красивата актриса

...
Емоционален трус преживя звездното семейство на Силвия Петкова. Красивата актриса
Коментари Харесай

Силвия Петкова и Зоран били на косъм от раздяла

Емоционален трус претърпя звездното семейство на Силвия Петкова. Красивата актриса и мъжът ѝ - режисьорът Зоран, били на косъм от разлъка, призна през сълзи самият той в „ Сървайвър “, където се бори за огромната премия от 150 000 лв., написа Шоу Блиц.

" Постоянно ме нямаше у дома, тъй като трябваше да работя и да се грижа за фамилията си. Но до момента в който работех, нямах време за жена ми. Бяхме на косъм да си загубим фамилията, а детето ни да пораства с разграничени родители. Не желаех това! ", сподели в прочувствено самопризнание Зоран, който е измежду най-силните играчи в рисковото риалити.

Режисьорът направи разтърсващата изповед, откакто получи писмо от жена си Силвия в " Сървайвър ", която вместо да го нахока, както той очакваше, му се изясни в обич.

" Слънце мое, най-любимо, имам вяра в теб! Не минава ден без да си помисля за усмивката ти и да се усмихна и аз. Щастие мое, живот мой, смисъл мой, семейство мое, не се отхвърляй! Смело напред, ние те чакаме! ", написа Силвия на мъжа си и по този начин го успокои, че му е дала прошка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР