Емблематичният за Nissan модел JUKE ще получи интересно ново попълнение

...
Емблематичният за Nissan модел JUKE ще получи интересно ново попълнение
Коментари Харесай

Nissan анонсира JUKE Hybrid

Емблематичният за Nissan модел JUKE ще получи забавно ново попълнение в модификационната си гама в напълно скорост време, откакто в фамилията бъде въведена негова нова хибридна версия.

Задвижващата система на Nissan JUKE Hybrid е формирана от 1.6-литров мотор с оптималната мощ от 94 конски сили и оптимален въртящ миг от 148 Нм, електромотор с мощ от 49 конски сили и въртящ миг от 205 Нм, батериен модул с потенциал от 1.2 kWh, автоматизирана предавателна кутия и система за регенериране на спирачната и енерционната сила.

От Nissan споделят, че JUKE Hybrid дава обещание спестовност на гориво с до 40% при приложимост в градска среда и с до 20% в смесен режим на употреба.

По отношение на новата хибридна система при JUKE, от Nissan споделят също по този начин, че тя освен предлага постоянно пускане и тръгване в 100% електрически режим, само че също по този начин и придвижване без нездравословни излъчвания със скорост на придвижване от до 55 км/ч.

Бъдещите притежатели на JUKE Hybrid ще могат да избират сред три соновни режима на работа на своята кола- Eco/Normal/Sport, какот и на функционалност e-Pedal за управление на придвижването с един педал- този на газта.

За 2022 година, JUKE получава също по този начин и козметични промени по дизайн осъществяването на екстериора и интериора си, и нови двуцветни 17-цолови алуминиеви джанти, а вследствие на консолидираното на новата хибридна система е понижен размерът на товарното отделение- с 68 литра до 354 литра.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР