Вече свикнахме, че китайският технологичен гигант Huawei навлиза смело и

...
Вече свикнахме, че китайският технологичен гигант Huawei навлиза смело и
Коментари Харесай

Новият автомобил на Huawei със смела заявка за технологичен напредък и лукс

Вече свикнахме, че китайският софтуерен колос Huawei навлиза самоуверено и на автомобилния пазар. Новият Huawei Aito M9 е доказателство за упоритостите на компанията в тази посока. Автомобилът е пълноразмерен първокласен SUV, който самоуверено афишира своите софтуерни упоритости, появили се в процъфтяващия китайски пейзаж на електрическите автомобили.

Представен по време на зимната конференция на Huawei в Китай, екстериорът на M9 приказва красноречиво за неговата софтуерно насочена ДНК, написа Autodiscoveries.

Триъгълните фарове, сливащите се дръжки на вратите и леко наклонената линия на покрива загатват както за аеродинамични умения, по този начин и за шир в автомобила. Дизайнерският език " Kunpeng Zhanyi ", с неговите остри линии и футуристични детайли, оставя трайно усещане.
 Huawei остана без западни компютърни чипове
Съединени американски щати пробват да " убият " компютърния бизнес на Huawei

Новият смарт телефон Pura 70 употребява най-вече китайски хардуер

В купето на първокласната кола мощно усещане прави симфонията от екрани. На 15,6-инчовия главен информационно-развлекателен екран, заобиколен от 12,3-инчов инструментален панел и специфичен екран за пасажерите, информацията е елементарно налична. Но образното угощение не стопира дотук. 75-инчов AR-HUD изписва жизненоважна информация върху предното стъкло, а опционалните екрани за пасажерите откъм гърба трансформират салона в парадайс за мобилни занимания.
 Снимка 600548
Източник:

Huawei основава компания за умни коли

В началото на годината от Huawei оповестиха, че основават поделение за умни коли. Това е следващата стъпка в проектите на китайския софтуерен колос да навлезе съществено в автомобилния свят. Компанията учреди Shenzhen Yinwang Intelligent Technology в Шенжен, където се намира централата на корпорацията.

Чисто новата компания е напълно благосъстоятелност на Huawei с фокус върху производството и продажбите на интелигентни автомобилни системи и съоръжение. Бизнесът има регистриран първичен капитал от 1 милиард юана или 140,5 милиона $, а адресът му е същият като централата на Huawei.

Китайският колос, който създава смарт телефони, потребителски устройства и мрежово съоръжение, през последните няколко години беше възпрепятстван от експортните ограничавания на Съединени американски щати. Напоследък обаче не крие упоритостта си да се завърне И наподобява, че го прави.
 Huawei основава компания за умни коли
Huawei основава компания за умни коли

Бизнесът има регистриран първичен капитал от или 140,5 милиона долара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР