Тази седмица от BMW тестваха прототип на обновения си M5,

...
Тази седмица от BMW тестваха прототип на обновения си M5,
Коментари Харесай

BMW Серия 5 и нейният първи първи модел с електрификация

Тази седмица от BMW тестваха първообраз на актуализирания си M5, който е първият в историята на марката с електрификация. Моделът е основан на модифицираната Серия 5, която беше показана предходната година за моделната 2024-а, пишат международните уеб сайтове за коли.

М5 би трябвало да се появи по-късно тази година, което значи, че евентуално ще доближи до шоурумите като модел за 2025 година в Съединени американски щати.

Уликите, които сочат, че става въпрос за разновидността M5 са четирите накрайника на изпускателната система, разширените арки на колелата, спирачните ротори с размер на тава за пица и множеството въздухозаборници в предната част.
 Индийската Tata ще създава авто програмен продукт за BMW
Индийската Tata ще създава авто програмен продукт за BMW

За задачата двете компании основават взаимно дружество в Индия

Изглежда, че има и хлътналост в капака, която води обратно от центъра на решетката - дизайн, който за първи път се появи при M3 и M4, а неотдавна и при XM 2023. Приличащата на паяжина шарка на колелата при някои прототипи също е сходна на тази при M3 и M4.
 Снимка 658289
Източник:

В модела не липсват и стикерите " Electrified Vehicle ", които удостоверяват съществуването на електрифицирано задвижване.

Преработеният M5 може да бъде и първият в историята на марката с опция за избор на втори задвижващ елемент, по-конкретно батерийно-електрическа настройка. Съобщава се, че тази задвижваща система ще се появи в някакъв миг с повече от 1000 к.с.
 BMW сподели новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse X. (Видео)
BMW сподели новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse X. (Видео)

Стартът на продажбите на новия електромобил е плануван за 2025 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР