Емблематични хитове от 90-те години и началото на века. Така

...
Емблематични хитове от 90-те години и началото на века. Така
Коментари Харесай

Емблематични звезди пяха на фестивал в Бургас - slava.bg

Емблематични шлагери от 90-те години и началото на века. Така мина този уикенд "Spice Music Festival " в Бургас. Той продължи три дни и показа на жителите и гостите на града познатите гласове от 90-те години и малко след тях, като да вземем за пример испанските сестри от Андалусия, познати като „ Лас Кетчуп”. Най-известната им ария се трансформира в шлагер през 2002 година, като сингълът има над 7 милиона копия.

Сред хедлайнерите на първата вечер от фестивала бе и извънредно занимателният американец, прочут с псевдонима Мад Стънтман, който сподели, че към момента може да прави шоу, въпреки и на 53.

Мад бе един от дребното реализатори, който дълго остана с защитна маска. За разлика от Соня Марина Кларк, по-известна като SONIQUE, която за своите 52 години сподели атлетична фигура и визия. Британската певица продължава да пее и да работи като диджей. Тя призна, че не се опасява от ковид и е приела поканата за присъединяване в България без никакви паники.

А особено за NOVA Соня разкри тайната рецепта, с която подържа внушително мощния си глас през последните двайсет години.

„ Мед, сладко, мед и единствено мед. Мед в билкови чайове, това върша, не че хапвам доста сладко, нищо особено. Медът е прочут от дълго време с лечебните си качества. Така че прави чудеса”, разкри певицата.

За първи път у нас пристигнаха и C+C Music Factory, които взривиха публиката с емблематичния си шлагер. Фредерик и последният му вокал Морийн се качиха на българска сцена за първи път.

На сцената 54-годишният Фредерик не сподели отмалялост от половинчасовото си танцуване, даже изпуши пура по време на осъществяването си. Един от създателите на групата през днешния ден продължава да живее в Ню Йорк и показа, че в Съединени американски щати към този момент е доста по-трудно да се впечатли сериозната музикална аудитория.

Фредерик, прочут като Фрийдъм в действителност е мажоритарен притежател на Континентална Баскетболна Асоциация в Атланта. Сценичната му партньорка Морийн пък живее в Нидерландия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР