Емануела явно е пипнала тук-там някой и друг детайл от

...
Емануела явно е пипнала тук-там някой и друг детайл от
Коментари Харесай

Емануела показа новото си `бразилско дупе`

Емануела очевидно е пипнала на места някой и различен подробност от задните си елементи, видяха почитателите ѝ. В последния клип на звездата, който е в дует с младия реализатор Антонио, „ бразилското дупе “ на певицата е в центъра на вниманието. Фолкпевицата с ненаситност размята задните си елементи, обута в секси къси поличка, мощно прилепнала по тялото ѝ.

Почитателите на певицата незабавно заговориха, че по всяка евентуално изпълнителката се е възползвала от услугите на турския доктор, при който неотдавна прави носа си.



Според осведомени Емануела, сходно на други свои колежки, е направила така наречен бутлифт промяна, написа "Телеграф ". При нея благодарение на специфични силиконови импланти се трансформира формата на дупето и то става доста по-изпъкнало обратно.

Естествено, тази смяна нямаше по какъв начин да остане незабелязана от най-верните ѝ почитатели, които споделиха в мнения мнението си по отношение на следващата промяна на звездата. „ Стои ти добре “, одобрително отсича правилен обожател на Емануела.

Видно е, че синеоката фолк хала е една от най-тунингованите певици в родния шоубизнес. Тя към този момент има корекции по нослето, които обясняваше с проблеми с дишането, силикон в гърдите и размер в устните. Сега към тях можем да прибавим и интервенцията за по този начин мечтаното „ бразилско дупе “, означават от медията.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР