eMAG стартира второто издание на кампанията Направи място за по-добро

...
eMAG стартира второто издание на кампанията Направи място за по-добро
Коментари Харесай

Ново издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”

eMAG започва второто издание на акцията „ Направи място за по-добро на следващия ден ”. Тя ще е дейна до 13 ноември 2022 година, следвайки към този момент добре познатите правила: всички искащи да рециклират вярно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на платформата за онлайн извършване на покупки в страната, да ги предадат и в подмяна да вземат ваучери, с които получават отстъпка при закупуването на нов апарат от платформата.

Инициативата е част от устрема на онлайн ритейлъра да подкрепя опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат излъчени на профилирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо съоръжение.

Миналата година в акцията се включиха хиляди участници и в рамките й бяха събрани над 7,5 тона остарели електроуреди.



Сега още веднъж, благодарение на eMAG, ще можем освен да рециклираме вярно ненужната техника, само че и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови артикули. Няма условие връщаните уредите да са били закупени от eMAG. Те може да са от разнообразни категории – преносими компютри (ваучер за 50 лева.), настолни компютри (ваучер за 50 лева.), монитори (ваучер за 30 лева.), таблети (ваучер за 20 лева.), дребни домашен електроуреди (ваучер за 30 лева.), електроуреди от категорията „ Лична грижа “ (ваучер за 20 лева.) и тв приемници (ваучер на стойност 50 лева.). Все отново не всевъзможни електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията да вземем за пример не се отнася до едра бяла техника. Пълен лист с продуктите, включени в акцията, може да се види тук.

До 13 ноември в това число всички искащи да вземат участие в акцията могат да го създадат в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1). След като върнат старите си електроуреди, участниците незабавно получават своите ваучери и могат да ги употребяват на място или по-късно, поръчвайки онлайн. От платформата за електронна търговия са подготвили и специфичен подарък за клиентите, показващи своята грижа за природата. Ваучерите са с интервал на годност до 16.11.2022 година и се приспадат от покупната цена на нови артикули над 100 лева Те важат единствено за покупка на артикули, предлагани от eMAG, от същата категория и тип като уреда, който е бил върнат.

С цялостните правила на акцията „ Направи място за по-добро на следващия ден ” може да се запознаете.тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР