Елитният рефер Ивайло Стоянов е със спрени права за неопределено

...
Елитният рефер Ивайло Стоянов е със спрени права за неопределено
Коментари Харесай

Спрели правата на Ивайло Стоянов заради жалби на Левски и ФК ЦСКА 1948

Елитният рефер Ивайло Стоянов е със спрени права за неопределен срок, оповестява " Тема Спорт ". Съдията от Петрич, прочут с прякора си Сватбата, бил сбъркал с първия кръг на мача сред ФК ЦСКА 1948 - Левски (1:0, игран на 9 юли). След мача в Бистрица и от двата клуба са пуснали тъжби против него в Съдийската комисия, което му е коствало наказването. И от двата щаба имаха съществени искания към отсъжданията му след края на срещата. Сините претендираха за дузпа.

Оттогава Стоянов не е управлявал мач като основен съдия нито в Първа, нито във Втора лига. Нямаше го и във вчерашните дежурства. Той бе назначен за ВАР на срещата Лудогорец - Локомотив Пловдив във втория тур, на 15 юли, а глобата му е пристигнала по-късно.
 Ивайло Стоянов избави аварирал турски камионджия
Ивайло Стоянов избави аварирал турски камионджия

" Беше като на филм! "

Интересното е, че тя му е коствала и интернационален наряд. От УЕФА са били назначили Сватбата на дуела Марибор - ХИК Хелзинки от Лига Европа. Срещата от третия квалификационен кръг ще се играе през днешния ден. Тя въпреки всичко ще бъде свирена от българска бригада отпред с Георги Кабаков, който е бил избран да смени Ивайло Стоянов, откакто в УЕФА разбрали са глобата на рефера от Петрич. Четвърти арбитър в Словения ще е Волен Чинков.

Вчера пък Съдийската комисия към БФС повери дуела Левски - Пирин Благоевград на ветерана Станислав Тодоров от Шумен. Мачът е в неделя от 20:00 часа на " Герена ". Волен Чинков ще е основен ВАР. Такъв, само че на дуела ФК ЦСКА 1948 - Ботев Враца ще е Георги Кабаков, а основен ще е Иво Андреев.

Георги Иванов ще управлява един от най-напечените дуели в кръга - Берое - Черно море. Както е известно, срещите Славия - Лудогорец и Ботев Пд - ЦСКА бяха отсрочени. За тази в " Овча купел " въпреки всичко бе избран наряд - Радослав Гидженов трябваше да е основен, а за ВАР да дават отговор Васимир Ел-Хатиб и Венцислав Митрев. Срещата обаче няма да се състои по стратегия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР