Електронните спортове са все по-масови и дори в Азия култът

...
Електронните спортове са все по-масови и дори в Азия култът
Коментари Харесай

Как работи играта CS: GO и къде да следим турнирите?

Електронните спортове са все по-масови и даже в Азия култът е стигнал дотам, че милиони почитатели гледат обичаните си играчи едновременно онлайн. Една от най-известните дисциплини е Counter Strike: Global Offensive или в резюме CS:GO. Тя е шутър от първо лице, в който управлявате своя воин и поразявате съперниците си. Играта е отборна и това е доста значим детайл.

С повишаването на известността на е-спортовете разумно букмейкърите започнаха да обръщат по-сериозно внимание към тях. Можете да се възползвате от бонус кодове за от Ефирбет, с които да увеличите възможностите си за облага, до момента в който гледате обичаните си тимове и геймъри в шутъра. За разлика от множеството спортове в тази дисциплинираност мачовете вървят съвсем непрекъснато. Могат да бъдат следени в обичайните стрийминг платформи като Twitch TV, само че и към този момент съвсем всеки бетинг уебсайт дава опция за живо предаване. Самите срещи са доста динамични и най-големите майстори ги предвиждат лайв.

Това е най-популярната алтернатива за
залози, тъй като коефициентите варират непрекъснато. Тук се улавят и преференциалните благоприятни условия. Компютърът на другите портали за хазартни игри няма по какъв начин да обработва толкоз бързо всяко деяние по картата, че да реши идеалната за обстановката ставка. Именно противоположното се случва преди шампионатите и мачовете. Никой няма кристално кълбо за гледане в бъдещето и по тази причина е най-ударно да се следи лайв стрийм, като по този начин се построява ясна визия кой тим по какъв начин играе и на база на това би могла да се изготви доста по-обоснована прогноза.

Всяка игра на CS: GO се състои от 30 рунда и това дава отлична опция за лайв бетинг. За разлика от други жанрове на е-спорта като League of Legends, където начално преимущество на единия тим постоянно води до продобиване на целия мач, то тук всяка част е сама за себе си. Който първи стигне до 16 извоювани рунда, той печели картата. Професионалните конфликти са до 2 извоювани от 3 карти. Действително в сходен формат има доста благоприятни условия за прогнози и самата сфера непрекъснато търпи развиване.

Най-добрите геймъри имат свои спонсори и подписват грандиозни контракти с водещите тимове. Много почитатели на спорта даже не подозират, че предлага идентична на тип система каквато се среща измежду известните дисциплини като футбол, баскетбол, тенис, волейбол и тн. В този шутър всеки подробност е от голяма важност. Дори единствено един играч от тима да няма ден и да се показва неприятно, той може да повлече със себе си целия състав към загубата. Най-известните геймъри и отбори са следвани в обществените мрежи от стотици хиляди почитатели. Както към този момент споменахме, шампионатите се гледат от доста хора по целия свят и провокират сериозен интерес у последователите на прогнозите.

Такива обаче има интегрирани даже в самия е-спорт. Играчите на CS: GO могат да залагат скинове на своите оръжия, които са оценени в долари или друга действителна валута. Самата игра основава своя субкултура и е измежду най-обичаните заглавия без значение на кой континент се намирате. От Мистър Бит добре са се ориентирали по това кои са новите течения, тъй като занапред този пазар още доста ще се разраства.

В Азия електронните спортове от дълго време към този момент на процедура са се трансформирали в национални такива. В Съединени американски щати са основали обособени лиги с франчайзи и спонсорите там наливат милиони долари. Всичко това се отразява и на бетинг промишлеността, като занапред прогнозите на е-спортове ще играят сериозна роля и у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР