Ексцентричният актьор Шая Лабъф и любимата му Миа Гот станаха

...
Ексцентричният актьор Шая Лабъф и любимата му Миа Гот станаха
Коментари Харесай

Шая Лабъф и Миа Гот тайно станаха родители за пръв път

Ексцентричният артист Шая Лабъф и обичаната му Миа Гот станаха родители за първи път и то под цялостен секрет, предава Tialoto.bg.

Папараци видяха звездната двойка преди няколко дни на разходка из Пасадина, Калифорния, до момента в който бутат бебешка количка. Засега не е ясно тъкмо по кое време Миа Гот е родила и дали детето е момиче или момче. За момента новината не е публично доказана от представители на двойката, само че почитателите са уверени, че това няма да стане скоро, защото Лабъф и Гот дълго време криеха обстоятелството, че ще стават родители.

Новината, че влюбените чакат първото си дете, беше доказана през февруари, когато 28-годишната актриса беше видяна на разходка. Тогава тя носеше бяла блуза с дълъг ръкав, под която очевидно си личеше наедрялото ѝ коремче.

В средата на март пък Лабъф и Гот бяха хванати на разходка в Пасадина, ръка за ръка, а Миа към този момент беше в много напреднала бременност.

Двамата артисти се срещат за пръв път по време на фотосите на кино лентата Nymphomaniac: Vol. II на режисьора Ларс декор Триер. Малко по-късно Гот взе участие в музикално видео, което Лабъф режисира. Двойката се дами през 2016 година в Лас Вегас, а по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, звездата от „ Трансформърс “ споделя какво е възприятието да бъде женен мъж.

„ Планът беше всичко да е доста потайно “, споделя Лабъф. Той добавя, че с Гот са отказали предлагането сватбата им да бъде записана или да бъде предавана онлайн в обществените мрежи, тъй като са желали да запазят този миг единствено за себе си и за техните майки, които са били на церемонията. За страдание, запис от сватбата въпреки всичко е бил изработен и някак си попадна в интернет. Въпреки че приключването на видеото може да е било противен миг за двойката, те вземат решение да гледат от занимателната страна на нещата.

„ Горди сме с него. Той демонстрира обич “ споделя Лабъф. Признава, че записът въпреки всичко носи положително въодушевление, тъй като по този метод татко му и този на Гот са успяли да видят церемонията. В момента двойката продължава да поддържа загадъчен метод на живот, като рядко се появява на аления килим или на други публични холивудски събития.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР