Поканена да изнесе реч, докато приемаше почетна стипендия в старото

...
Поканена да изнесе реч, докато приемаше почетна стипендия в старото
Коментари Харесай

Звездата от Baby Reindeer Джесика Гънинг не прилича на телевизионен преследвач - тя е „топла и забавна“

Поканена да изнесе тирада, до момента в който приемаше почетна стипендия в остарялото си трагично учебно заведение, артистът Джесика Гънинг имаше окуражаващо парче съвет за нейните сътрудници, амбициозни реализатори: „ Мечтайте огромни – за какво, по дяволите, не? “

Очевидно мотивационното мото се е отплатило доста за звездата от Baby Reindeer, за който се приказва по целия свят, защото драмата на Netflix стана №1 в границите на седмици след премиерата си както в Обединеното кралство, по този начин и в Съединени американски щати.

38-годишната Джес безспорно е забележителната звезда на сериала, който се базира на действителното тестване на сътрудника и комика Ричард Гад в ръцете на преследвач.

Нейната представянето на Марта завоюва възторжени мнения и породи хиляди мемета, разказващи за метода, по който Марта заплашително разбърква чаша чай, дадена й от Дони, по който тя бързо се вманиачава.

Играта на Джес е нюансирана и безшумно злокобна. Тя споделя: „ Наистина ме беше грижа за Марта. Веднага щом прочетох първи епизод бях притегли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР