Екстрасенсът Александър Шепс продължава да пророкува и през 2018 година.

...
Екстрасенсът Александър Шепс продължава да пророкува и през 2018 година.
Коментари Харесай

Екстрасенс с ужасяваща прогноза: Бедствия ще обезлюдят Европа и заличат цивилизацията

Екстрасенсът Александър Шепс продължава да пророкува и през 2018 година. Ужасни естествени бедствия ще ударят и обезлюдят Европа, оповестява esoreiter.ru. Катаклизмите ще принудят хората да търсят избавление в Сибир. Финансовата рецесия ще е една от аргументите за всеобщата миграция на народите към Русия. Това предвижда ясновидецът и маг Александър Шепс. Но каква ти международна икономическа рецесия? На фона на всичко това можем да чакаме рухването на цялата международна система и на цивилизацията като цяло. И всичкия този смут едвам за една 2018-а година.

Шепс твърдеше, че през 2017 година в Украйна ще има големи промени: Народното събрание ще се пенсионира, а по-късно и президентът. Сегашното управление, което пристигна посредством боен прелом, не желае да слушат руснаците, в това число и президентът Порошенко.

Прогнозите на Шепс като цяло са съмнителни.

На фона на апокалиптичните предсказания, на някои от останалите му гадания не се обръща задоволително внимание. Според Шепс глобите ще отслабнат, а съветската стопанска система последователно ще се освободи от въздействието на $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР