Ексдепутатът Емил Делчев Димитров – Емо Фаса се е прибрал

...
Ексдепутатът Емил Делчев Димитров – Емо Фаса се е прибрал
Коментари Харесай

Narod.bg до МВР: Емо Фаса се върна от Халкидики, купува гласове в Етрополе

Ексдепутатът Емил Делчев Димитров – Емо Фаса се е прибрал от Гърция, където всекидневно се крие в първокласна къща за няколко милиона в Халкидики, с цел да купува гласове в Етрополе за изборите на 29 октомври, настояват източници на Narod.bg от старопланинския град.

Жители на „ частния град “, както назовават Етрополе поради завладения от семейството на Фаса районен бизнес и политика, обясниха, че трафикантът на цигари от близкото минало се върнал особено с цел да „ провежда “ вота по този начин, щото властта да остане у кмета Димитър Димитров, който му е… братовчед. Време е Министерство на вътрешните работи да обърне по-сериозно внимание на престъпната скица на Емо Фаса, упорстват хората от Етрополе.

Целта на упражнението с раздаването на пари за вота е ясна – да върви бизнесът, с цел да не остане нито лев отвън обсега на техните компании. Пример за това е „ Маридел 2012 ” ЕООД, която постоянно печели публични поръчки в общината.

Реклама

Едноличен притежател на капитала на „ Маридел 2012 ” ЕООД е Йоана Делянова Николова – съдружничка на Емил Радославов Димитров (брата на кмета) в „ Симеон-2 ” ООД с ЕИК 831115211.

Третият съучастник в сдружението е точно някогашният народен представител – Емил Делчев Димитров – Емо Фаса, братовчедът на кмета. При информация в Търговски указател се оказва, че до 01.10.2008 година „ Симеон-2 ” ООД е било съучастник в „ Инчип 97 ” ООД – компания, благосъстоятелност на Емил Радославов Димитров – брат на кмета.

Освен това „ Симеон-2 ” ООД с ЕИК 831115211 и „ ИНЧИП-97 ” ООД с ЕИК 122040048 са съдружници в ЕКОЛОГИКА МЕКС с ЕИК 200133860. Управител на сдружението е същата Йоана Делянова Николова, която е притежател на „ Маридел 2012 ” ЕООД.

Кметът на Етрополе Димитър Димитров е перфекто осведомен с далаверите на родата си и с „ изборната подготовка “, която организира Емо Фаса, безапелационен е източникът на Narod.bg.

Неслучайно точно “Маридел 2012 ” ЕООД се оказва единствен участник при осъществяване на търговете на огромна част от тръжните процедури в Община Етрополе…

ОЧАКВАЙТЕ единствено в Narod.bg нови разкрития за Ево Фаса или Емо Ротманса и за връзката му със СИК

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР