Едностранните американски санкции срещу руските газопроводи Северен поток-2 и Турски

...
Едностранните американски санкции срещу руските газопроводи Северен поток-2 и Турски
Коментари Харесай

САЩ разширяват санкциите за Северен поток-2

Едностранните американски наказания против съветските газопроводи " Северен поток-2 " и " Турски поток " могат да обиден компании, предоставящи услуги или финансиране на кораби, участващи в построяването на плана. Това гласи известие на уеб страницата на Държавния департамент на Съединени американски щати, представено от ТАСС.

В листата могат да бъдат включени задгранични компании или обособени лица, предоставящи услуги и артикули за снабдяването или работата на корабите, участващи в полагане на тръбите на оборудванията, прецизира външнополитическото ведомство. В документа е посочено, че глобите могат да обиден и финансиране за рационализация или съоръжение на тези кораби.

Изключение от глобите има за лица, предоставящи помощ за обезпечаване на сигурността на екипажите, отбрана на човешкия живот на борда или техническо обслужване на плавателния съд за отбягване на екологични или други вреди. Заради плана " Северен поток-2 " Съединени американски щати взеха решение да наложат наказания на компании, които вземат участие в него. Вашингтон показва, че Европа става пленник на съветските енергийни запаси и това би трябвало да спре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР