Една от най-коментираните светски двойки - Златка Райкова и Благо

...
Една от най-коментираните светски двойки - Златка Райкова и Благо
Коментари Харесай

Разделени ли са Златка Райкова и Благой Георгиев

Една от най-коментираните всемирски двойки - Златка Райкова и Благо Георгиев са разграничени. Крахът на връзката им е настъпил, преди 20 дни, малко щом се върнаха от сантименталната си почивка в Малдиви.

От две седмици Златка обикаля през уикендите едни от топ заведенията у нас, само че без Благой, а в компанията на другари, което незабавно породи десетки въпроси в светските хроникьори. Откакто са дружно, двамата не са се разделяли за повече от два дни, което провокира слуховете, че любовта сред тях е към този момент в предишното. Потвърждение дава и фактът, че двамата към този момент не се следват в обществената платформа- Instagram. И в случай че Златка продължава ефективно да демонстрира всекидневието си в персоналния си профил, то Благой изчезна от интернет пространството.

Футболистът не качва нито къси сторита, нито фотоси, в случай че не са свързани с реклама, от която да изкара пари. Към момента не е ясно кой от двамата е отговорен за раздялата им, само че осведомени настояват, че още веднъж Благой е разрушил следващото си семейство. Припомняме ви, че той скапе връзките си с Христина Витанова, от която има две деца, а по-късно и Есмер го изгони от Русия, като даже не му дава да вижда сина си. Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник- Благой-младши, излиза наяве от клипчетата, които хубавицата качва в интернет, написа " Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР