Една от най-коментираните плеймейтки у нас - Моника Валериева хвърли

...
Една от най-коментираните плеймейтки у нас - Моника Валериева хвърли
Коментари Харесай

Валериева хвърли бомба срещу всичките си колежки, носещи титлата Мис Плеймейт

Една от най-коментираните плеймейтки у нас - Моника Валериева хвърли бомба към всичките си колежки, носещи купата " Мис Плеймейт " или просто взели участие в състезанието. Екс-любовницата на Валери Божинов посочи в изявление, че сполучливи били единствено три от девойките на състезанието, като измежду тях несъмнено подреди себе си.

" Не е непретенциозно, само че това са единствено три дами, които станаха известни в България посредством този конкурс. Николета, Златка и аз ", безапелационна е Валериева, която обаче пропусна да посочи коя от Златките е в Топа - Черната или Русата. Вероятно не е желала да прецизира, че това е Райкова, с която са в обтегнати връзки още от годините, когато се редуваха в леглото на общите си мъже, измежду които попада и футболния плейбой Валери Божинов. С русата Златка от години са във война.

Валериева спести в подбора на по- по- най плеймейтки и името на Светлана Василева-Гущерова, която също се утвърди като едно от имената на деня с помощта на " Мис Плеймейт ", на който се явява преди години. Пропускът е сериозен, имайки поради обстоятелството, че двете до скоро го раздаваха приятелки и не пропускаха да си харесват фотосите в Инстаграм.

HotNews наскоро писа за разкол в другарството им, а думите ѝ също удостоверяват този факт. Освен Гущерова, Моника заплю също по този начин и Нора Недкова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, за които също се писа през годините много. Припомняме ви, че Валериева бе излъчена като втора подгласничка в еротичния конгрес, само че съгласно нея това, че не станала първа, не е драма, тъй като името ѝ остава едно от най-популярните в страната ни. С Гущерова бяха първи приятелки, а я пропусна. В изявление за Нова телевизия, Моника изясни, че не е избягала в чужбина, не се е покрила, а в противен случай

" Аз съм тук, не съм серпантина да работя. Но в никакъв случай не съм се навирала в медийното пространство, постоянно съм го избягвала ", твърди брюнетката, която върти козметичен бранд от четири години. Първо почнала да продава изкуствени мигли, а с днешна дата има още няколко продукта.

За Филип Плейн, с който също беше свързвана през годините сподели: " Уморено и тривиално е тази тематика. В положителни връзки сме, не сме се карали... малко единствено! Но не сме близки другари, не се чуваме ", посочи тя. " В обстановката с него, аз не съм я търсила. Не бях първата, която разгласява фотосите ни. От моя страна не търсех реклама, само че тя се случи ", добавя плейбойката, която не желала да става известна, дори нямала и персонален пиар, както вършат доста нейни колежки, с цел да участват по-често в медиите. " Да, станах известна с помощта на персоналния си живот и около някакви кавги, множеството от които не бяха истина ", признава си хубавицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР