Една от любимките на Америка Дженифър Анистън отговори на твърденията,

...
Една от любимките на Америка Дженифър Анистън отговори на твърденията,
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Това е болезнено и просто гадно

Една от любимките на Америка Дженифър Анистън отговори на изказванията, че е пожертвала шанса си да бъде майка в името на актьорската си кариера пред изданието The Hollywood Reporter.

52-годишната звезда приказва за хората, които показват мнение за живота ѝ без да знаят нищо за нейната „ персонална “ или „ здравна “ история в публикация, оповестена в сряда. През 2016 година след раздялата ѝ с Брад Пит, Анистън, тогава 36-годишна, сподели пред Vanity Fair, че

„ постоянно е желала да има деца “ .

Актрисата проби в Холивуд с ролята си а Рейчъл от паметния сериал „ Приятели “ и това накара почитателите и критиците ѝ да се почувстват задоволително удобно, с цел да вършат голословни догатки по отношение на персоналния ѝ живот.

Анистън признава, че „ хората сигурно проектират върху теб “, само че акцентира, че нейната „ работа “ е „ да ти покажа на какво съм способна, а ти решаваш дали искаш да го приемеш “. „ Преди одобрявах всичко доста персонално – слуховете за бременността и като цяло догатката: „ О, тя избра кариерата пред децата “, споделя тя.

„ Нямаш визия какво се случва с мен в персоналния ми живот, от здравна позиция, за какво не мога… мога ли да имам деца?

Те не знаят нищо “, продължи тя и назова публикуваните спекулации „ мъчителни “ и „ просто гадни “.

Относно обстоятелството, че доста пъти цената на дамите се прави оценка въз основа на това дали са женени и дали имат деца Дженифър Анистън счита, че това са „ велики нелепости “ и означи, че някои известни персони като Доли Партън по някакъв метод не са определяни по това дали имат мъж и деца. „ Никой не се пробва да я сложи в този стандарт “, изяснява Анистън.

Тя уточни и двойния стандарт, от който се възползват мъжете. „ Мъжете могат да се женят толкоз пъти, колкото желаят, могат да се женят за дами, които са с по 20 или 30 години по-млади от тях.

На дамите не е разрешено да вършат това “ ,

споделя тя.

Кинозвездата също по този начин изрази мнение по какъв начин фокусът върху персоналния живот на звездите към този момент не се управлява от „ медиите “, а от „ елементарните хора “ с помощта на появяването на обществените медии.

„ Все едно медиите са предали меча на всеки, който седи зад компютърен екран, с цел да бъде трол или както го назовават и да тормози хората в секциите за мнения “, сподели тя. „ И

не знам за какво има такава свирепост в обществото .

Често се чудя на какво се радват тези хора “. Тя също се пошегува и с предходни спекулации за персоналния ѝ живот чудейки се през смях: „ Все още ли очаквам близнаци? Ще бъда ли майка-чудо на 52 години? “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР