Една жена над 40 годишна възраст, знае точно какво иска

...
Една жена над 40 годишна възраст, знае точно какво иска
Коментари Харесай

Длъжна ли е жената да готви?

Една жена над 40 годишна възраст, знае тъкмо какво желае от живота и какво няма да направи за един мъж.

В множеството случаи хората на междинна възраст са привикнали със самотния живот и не желаят да построяват взаимоотношения. Но мъжете и дамите се срещат и всеки от сътрудниците вижда връзките по друг метод. Мъжът има вяра, че дамата желае да се омъжи на каквато и да е възраст.

Аз съм на 46 години. Разведен съм и се виждам с една жена. Тя е на 42 години, само че наподобява на 35. Марина има стройна фигура, макар обстоятелството, че е отгледала и щерка. Тя също е разведена и живее сама. Прекрасна жена е и желая развиване на връзките ни.

Но Марина ненавижда готвенето. Когато сме в моя апартамент върша салата или сандвичи. Във фризера постоянно има замаразена пица. Марина яде варени яйца за закуска и кисело мляко за вечеря. Веднъж седмично поръчва храна.

Причината да не желае да готви е, че щерка й е алергична и в продължение на 17 години е била принудена непрекъснато да готви настрана за нея. В новия си апартамент даже няма фурна.

Нямам нищо срещу да поръчвам храна един път седмично, само че чакам с неспокойствие взаимното ни бъдеще и желая домашно приготвена храна за вечеря, въпреки всичко съм мъж. Нормално е да диря домакински уют и грижа от обичаната жена. Мога самичък да върша бъркани яйца и сандвичи, само че като цяло не умея да сготвям. Няколко пъти се пробвах да приказвам с Марина за готвенето, само че тя даже не желае да ме слуша. Всичко останало е просто съвършено.

Вижте още: На 40 години съм и съм сама

Да обичаш човек значи да приемеш всички негови страни и да не се опитваш да го променяш. По някаква причина някои мъже имат вяра, че в името на любовта дамата ще пожертва правилата си и ще направи взаимни отстъпки.

Истината е, че взаимоотношенията се построяват върху взаимно почитание и приемане на индивида подобен, какъвто е. Ако Марина не желае да готви, то тя няма да го прави. И най-вероятно ще спре да се среща с Иван, който желае домашна храна. Или може би на остарели години търси домакински уют, а не откровена обич. Иска да се ожени не за Марина, а за мислена мусака?

Винаги има решение на проблемите и няма потребност да карате човек да се трансформира или да се пробвате да му наложите своите правила и полезности. Ако Иван не знае по какъв начин да готви, може да се научи. Винаги може да поръча храна или просто да продължи да яде полуфабрикатите, които е ял до момента.

Вие какъв съвет бихте му дали?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР