Единствено в руколата, която е консумирана от Емилиян Гебрев се

...
Единствено в руколата, която е консумирана от Емилиян Гебрев се
Коментари Харесай

Депутат с подробности за отравянето на Гебрев

Единствено в руколата, която е употребявана от Емилиян Гебрев се е съдържало минимално наличие на веществото фосфорорганичен пестицид. Но това не е повода за отравянето. Производителят на руколата е открит и е открито, че употребява този тип пестицид в малко количество, което не е нелегално. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Димитър Лазаров в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Синът на Гебрев е имал същите признаци като самия него, след което е постъпил в болница. Гебрев взема облеклата на сина си след изписването му от болничното заведение, при което наново му е прилошало. Според информацията Емилиян Гебрев тогава е постъпил за повторно в болничното заведение ", разкри още той.

"Експертизата във финландската лаборатория е съвсем идентична с тази в българската лаборатория. В нея също се регистрира отравяне фосфорорганичен пестицид. Само едно от веществата не е разпознато. Това е и основанието за Европейската заповед за следствие ", добави по тематиката депутатът от ГЕРБ.

"Гебрев и връзката му с "Дунарит " е чак след 2016 година. Т.е отравянията са преди той да влезе в "Дунарит "'', приключи Димитър Лазаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР