Единствената дама в най-високото партийно ръководство на новоучредената формация на

...
Единствената дама в най-високото партийно ръководство на новоучредената формация на
Коментари Харесай

Ексдепутатка от СДС подрежда партията на Слави

Единствената дама в най-високото партийно управление на новоучредената групировка на Слави Трифонов " Няма такава страна " е някогашен кадър на Съюз на демократичните сили, оповестява Лупа. На Виктория Василева, която бе народен представител и някогашен началник на младежката организация на Съюз на демократичните сили, бе поверена длъжността основен секретар. По информация на уеб страницата Василева ще бъде виновна директно за граденето и положението на локалните структури на партията на Дългия.

Формирането им е почнало още в първите дни на лятото и към този момент има ядра в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Сливен и Велико Търново. Софийската организация още е без съответен началник, само че най-вероятно нея ще управлява и като за-шеф Ивайло Вълчев, настояват от кухнята на учредителното заседание.

За ръководител на Политическа партия “Няма такава страна ” бе определен Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет бяха определени някогашните сценаристи на " Шоуто на Слави " - Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева (главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

В арбитражно-контролната комисия бяха определени - Иво Георгиев Атанасов, Андрей Николаев Михайлов, Александър Викторов Рашев, Румен Тодоров Попов, Пламен Иванов Данаилов, Филип Петров Попов, Пламен Николаев Николов.

Политическите наблюдаващи припомнят, че още през лятото на 2017 година Слави беше решил да сътвори партия, която той и сценаристите му стартират от няколко години насам. Тогава той написа писмо до медиите, в което разгласи, че ще събира " хора, които да ръководят страната ". Обещаваше да ги откри, да ги показа, а хората сами да решат дали те са почтени да заместят сегашната политическа класа. 2 години по-късно учредителното заседание на партията е реалност.

Логото на групировката съдържа трибагреника и стилизирана разперена длан, а цветът, на който Дългия е заложил е светлосиньо, напомнящо на остарялото Съюз на демократичните сили с лъвчето. Очаква се партията да стартира дейната си политическа активност до дни, само че поради изпуснатите периоди няма по какъв начин да се включи в идните локални избори на 27-и този месец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР