Единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria дава платформа

...
Единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria дава платформа
Коментари Харесай

Bloomberg TV Bulgaria дава трибуна на бизнеса в борбата с COVID-19

Единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria дава платформа на бизнеса у нас да опише за провокациите, с които се сблъсква, като му дава и цялата нужна информация за прекосяване през интервал на блокиране на стопанската система - положителни образци, ограничения, настоящи периоди и други Това ще става с изключение на през ефира на малкия екран и посредством специфичната графа на уеб страницата Bloombergtv.bg - " Бизнесът vs COVID-19 ".

В рубриката, в която към този момент има към 40 публикации, всеки може да откри потребна информация, нормативни промени, съответни държавни ограничения за поддръжка на стопанската система, забавни проблеми и положителни образци за ръководство в интервала на рецесия. Към някои от материалите могат да се гледат и видеа от ефира на малкия екран.

Bloomberg TV Bulgaria продължава да следи от близко тематиката за ковид и въздействието й върху стопанската система във всеки аспект от програмата си, като среща феновете с потвърдени специалисти, представители на бизнеса, икономисти и финансисти от страната и света в настоящите си излъчвания " Бизнес старт ", " В развиване " и вечерното токшоу " Светът е бизнес ".

Интервюта се организират отдалечено като част от ограниченията на малкия екран да ограничи разпространяването на COVID-19 и да защищити както екипа си, по този начин и събеседниците. Bloomberg TV Bulgaria насочи и специфичен апел да бъдем #ОтговорниВкъщи .

Всички материали, изявленията, вести, разбори и прогнози за ковид и въздействието му върху бъдещето на стопанската система и бизнеса, можете да откриете в рубриката " Бизнесът vs COVID-19 " на уеб страницата на Bloomberg TV Bulgaria.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР