Един от ръководителите на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново.

...
Един от ръководителите на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново.
Коментари Харесай

Ръководството на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново

Един от ръководителите на първенеца Лудогорец гостува в Община Дряново. След мача от груповата фаза на Лига Европа с Бетис (0:1) спортно-техническият директо на " орлите " Георги Караманджуков посети постоянното съвещание на Общински съвет - Дряново и беше посрещнат с наслада от всички общински съветници.

Футболният началник на първенците от Разграддекларира поддръжка и изрече благодарности на управлението на Община Дряново, съобщи приветствен адрес на кмета Трифон Панчев и ръководителя на Общински съвет - Тодор Георгиев. Той адмирира екипа за отличните спортни бази в Дряново и село Царева морава, за положителните условия и полаганите грижи за развиването на детско-юношеската школа на Локомотив (Дряново) и пожела триумф на мъжкия внушителен тим.

Караманджуков подари 10 топки за детско-юношеската школа и две топки от Шампионската лига за мъжкия тим на дряновските " железничари ". Той заявява, че при първа опция Лудогорец ще лагерува в Дряново. Делегацията от Разград направи обиколка и посети историческите монументи на културата в Дряново - Исторически музей на Колю Фичето, Мостът над Дряновска река, издигнат през 1861 годинасъщо от занаятчия Колю Фичето и историческия Дряновски манастир " Св. Архангел Михаил ".

" Щастлив съм за споделеното доверие с такива огромни другари. Радвам се, че толкоз авторитетни персони поддържат нашите начинания. Спокоен съм за развиването на спорта в Дряново. Ние имаме доста надарени деца и се веселя, че заедно с треньорите на спортните клубове предоставяме положителни условия и грижи за спортно-техническия развой на децата и имам вяра, че триумфите и успехите ще продължат да славят Дряново ", разяснява Тодор Георгиев - ръководител на Общинския съвет в Дряново.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР