В Окръжна прокуратура – Кюстендил се проведе работна среща наместното

...
В Окръжна прокуратура – Кюстендил се проведе работна среща наместното
Коментари Харесай

Работна среща на местното междуведомствено звено за координация на противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите се проведе в Окръжна прокуратура -- Кюстендил

В Окръжна прокуратура – Кюстендил се организира работна среща наместното междуведомствено звено за съгласуваност на противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на гражданитена територията на региона. Задачите му са свързани с идните избори занародни представители в 50-о Народно събраниеиза членове на Европейския парламент от Република България, планувани за 09.06.2024 година с декрет на Президента на Република България.

В срещата участваха административните ръководители на прокуратурите в гр. Кюстендил – окръжният прокурор Камелия Стефанова и районният прокурор Албена Разсолкова, представителите на Териториалната дирекция „ Национална сигурност “ и на ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Кюстендил.

Обсъдени бяха организационните въпроси, касаещи постигането на добра съгласуваност сред ведомствата имаксимална действеност при работа по преписки и досъдебни производстваза закононарушения срещу политическите права на жителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР