Областният управител Чавдар Божурски се срещна с представители на Младежки

...
Областният управител Чавдар Божурски се срещна с представители на Младежки
Коментари Харесай

Областният управител ще съдейства на Младежки дом за решаване на проблема с базата

Областният шеф Чавдар Божурски се срещна с представители на Младежки дом – Сливен. Гостуването им бе продължение на извършената на 9 май самодейност „ Управляваме дружно “, отдадена на младежкото самоуправление. Тогава краткотрайният „ заместител “ сложи на вниманието на регионалния шеф дълготраен проблем с материалната база на младежкия дом.

На днешната среща Чавдар Божурски удостовери поетия ангажимент до решение на въпроса със постройката младежите да организират свои начинания в залите на Областна администрация Сливен. Той съобщи, че ще разиска обстановката с кмета на Община Сливен, както и че ще изследва разновидностите за даване на държавен парцел за дейностите на младежката институция.

Обсъдена бе опцията за възобновяване на Областния юношески съвет под егидата на регионалния шеф. Чавдар Божурски се ангажира да спомага и по тази тематика.

Младежите и техните ръководители благодариха на регионалния шеф за опцията да организират свои конгреси в постройката на администрацията. Те останаха удовлетворени от потенциала на залите, който ще им помогне да провеждат по-добре своите прояви.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР